torsdag 15 augusti 2013

Hej och välkomna till ett nytt och härligt läsår!

Detta läsår kommer vi att vara tre lärare som ansvarar för undervisningen i idrott & hälsa.

Anna Norrbom - simning & särskolan
Linda Persson - åk 5 & 6
Åsa Rindstål - åk 1-4


Vi har startat upp en idrottsblogg, den hittar ni på adressen www.rosjoskolanih.blogspot.se eller länka er via skolans hemsida. Där hittar ni terminsplaneringar, blogginlägg om vad vi gjort och annan viktig information kring idrotten.


Första veckan är vi inomhus, men hoppas inom kort kunna ha undervisningen utomhus. Vi räknar med att vara utomhus fram till oktober. Mer information kommer via klassens veckobrev.


Eleverna ska vara ombytta till alla idrottslektioner. Årskurs 1 är barfota/har mockasiner och från åk 2 och uppåt rekommenderar vi inomhusskor. Medtag handduk eftersom det är viktigt att duscha efteråt.
När vi är utomhus är det “kläder efter väder”, hellre för mycket än för lite, det är inte roligt att behöva frysa.

Om ditt barn av någon anledning inte kan vara med på idrotten i skolan, var god meddela det till respektive idrottslärare via mail eller lapp. Är man skadad är vår målsättning att försöka anpassa undervisningen så att eleven kan delta i minst ett moment den lektionen, eleven bör alltså vara ombytt. Är man krasslig och känner sig hängig får man självklart ta det lite lugnt den lektionen, men vara med ändå. Vi vill att så många som möjligt ska röra på sig så mycket som möjligt!

På hemsidan finns det mer information och hör gärna av er om ni undrar över något!

Med vänliga hälsningar,
Anna, Linda & Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar